دى شوية تجارب نجحت معايا و خلت أكلات من اللى بموت فيها بعد ما كانت دسمه بقت خفيفه على المعده يالا نقولها بسرعه
البطاطس المحمرة
قطعى البطاطس زى ما تكونى هتقليها و بعدين اسلقيها أو سويها عالبخار بس حطى فى ماية السلق خل و ملح
بد ما تتسلق حطيها فى صينية و حطيلها حبة زيت و ملح و فلفل و ريحان و زعتر
و اديلو تحت الشوايه لحد ما تنشف و دوقى احلى بطاطس
السمبوسك
هاتى فرشاة و غمسيها فى طبق فيه زيت و امسحى بالفرشاة دى كل واحدة قبل ما تلفيها وبعدين حطى الحشوة و لفى ادى و رصيهم فى صينية
فى الفرن بقى لحد ما تحمر و بعدين اقلبيها عالوش التانى أو افتحى الشواية
و دوقى أخف سمبوسك
القطايف
ادهنيها من الوشين زيت بالفرشاة و تحت الشواية
العصاج
ما تحطيش أى مادة دهنية اللحمة اصﻻ بتنزل دهون سيبيها تستوى فيها
صلصة البيتزا
معلقتين صلصة فى نص كوب ماية و عليهم ملح وفلفل و بس
الكفتة و البرجر
فى الفرن
لو افتكرت حاجة تانى هقووووووووووووووووول
الإثنين ديسمبر 10, 2018 11:58 am من طرف احمد خليل الجميل
» شرح كامل لمنهج اللغة العربية
الأربعاء أكتوبر 03, 2018 3:44 pm من طرف احمد خليل الجميل
» كيفية إحياء ليلة النصف من شعبان
السبت مايو 21, 2016 4:17 am من طرف ارتواء نبض
» اليوم العالمي للمرأة
الأربعاء مارس 09, 2016 1:03 am من طرف ارتواء نبض
» همسة إيمانية لفضيلة الشيخ فوزي محمد أبوزيد
الأحد ديسمبر 13, 2015 12:59 pm من طرف ارتواء نبض
» ما حكم ضرب الأطفال
الأحد نوفمبر 22, 2015 5:05 pm من طرف ارتواء نبض
» درس نموذجى
الأربعاء أكتوبر 21, 2015 2:18 pm من طرف سهير عايد رزق
» ورشة عمل كيمياء
الأربعاء أكتوبر 21, 2015 2:14 pm من طرف سهير عايد رزق
» اجتماع موجهىعموم التربية الزراعية
الأربعاء أكتوبر 21, 2015 2:07 pm من طرف سهير عايد رزق