كنتاكى ولا اروع وخبى هذا السر
المقادير
كيلو دبابيس دجاج اودجاجة مقطعة
بصلة صغيرة و 2 فص توم نعمين جدا وشوية لبن
كوب دقيق ابيض 2 كوب دقيق ذرة اصفر كوب كورن فيلكس مكسر
بهارات
ملح فلفل بابريكا بهارات ريحان ناشف روز مارى جنزبيل بودر قرفة قرنفل
حوالى نصف ملعقة من كل نوع عدا القرنفل حوالى ربع ملعقة 1 ليمونة
الطريقة
نخلط الدجاج مع البهارات والبصل والليمون والثوم واللبن وينقع حوالى لليلة
نتبل الدقيق الابيض والاصفر والكورن فليكس بجزء من البهارات ثم نضع الدجاج قطعة قطعة فى الخليط
ونرصهم فى صنية وتوضع فى التلاجة حوالى 2 ساعة
نسخن الزيت شوية مش كتير
نضع القطع قطعة قطعة ونغطى الحلة جيدا ونهدء النار حتى النضج
نلاحظ الدجاج ناشف وتحول للون الذهبى
وبلهنا والشفاء وادعوا لى
المقادير
كيلو دبابيس دجاج اودجاجة مقطعة
بصلة صغيرة و 2 فص توم نعمين جدا وشوية لبن
كوب دقيق ابيض 2 كوب دقيق ذرة اصفر كوب كورن فيلكس مكسر
بهارات
ملح فلفل بابريكا بهارات ريحان ناشف روز مارى جنزبيل بودر قرفة قرنفل
حوالى نصف ملعقة من كل نوع عدا القرنفل حوالى ربع ملعقة 1 ليمونة
الطريقة
نخلط الدجاج مع البهارات والبصل والليمون والثوم واللبن وينقع حوالى لليلة
نتبل الدقيق الابيض والاصفر والكورن فليكس بجزء من البهارات ثم نضع الدجاج قطعة قطعة فى الخليط
ونرصهم فى صنية وتوضع فى التلاجة حوالى 2 ساعة
نسخن الزيت شوية مش كتير
نضع القطع قطعة قطعة ونغطى الحلة جيدا ونهدء النار حتى النضج
نلاحظ الدجاج ناشف وتحول للون الذهبى
وبلهنا والشفاء وادعوا لى
الإثنين ديسمبر 10, 2018 11:58 am من طرف احمد خليل الجميل
» شرح كامل لمنهج اللغة العربية
الأربعاء أكتوبر 03, 2018 3:44 pm من طرف احمد خليل الجميل
» كيفية إحياء ليلة النصف من شعبان
السبت مايو 21, 2016 4:17 am من طرف ارتواء نبض
» اليوم العالمي للمرأة
الأربعاء مارس 09, 2016 1:03 am من طرف ارتواء نبض
» همسة إيمانية لفضيلة الشيخ فوزي محمد أبوزيد
الأحد ديسمبر 13, 2015 12:59 pm من طرف ارتواء نبض
» ما حكم ضرب الأطفال
الأحد نوفمبر 22, 2015 5:05 pm من طرف ارتواء نبض
» درس نموذجى
الأربعاء أكتوبر 21, 2015 2:18 pm من طرف سهير عايد رزق
» ورشة عمل كيمياء
الأربعاء أكتوبر 21, 2015 2:14 pm من طرف سهير عايد رزق
» اجتماع موجهىعموم التربية الزراعية
الأربعاء أكتوبر 21, 2015 2:07 pm من طرف سهير عايد رزق