المقادير ...لفة جلاش +نصف كيلوا لحمة مفرومةمعصجة بالبصل والبهارات+صلصة طماطم+فلفل اخضر مقطع مكعبات + زيتون اخضر واسود مقطع صغير+ جنة رومى +جنة موزوريلاامش شرط هذة الجبنة+البهارات +زعتر +4 فصوص توم+ مقدار من السمنة
الطريقة: اول حاجة نعصج اللحمة مع البهارات والبصل وبعدين نجيب صنية حسب المقاس ونجيب لفة الجلاش ونقسمها على جزئين نضع الجزء الاول فى قاع الصينية ونضع الحشوة فى النصف ونضع الطبقة الاخرة وعليها السمنة ونقطعها طبعا مربعات وهى كده فى الصينيه وبعدين نعمل الصلصة الطماطم وندق التوم كويس ونحمرة مع شوية سمنة ونضع علية الزعتر لما يطلع ريحة الزعتر وبعدين نضع التوم والزعتر على الطماطم وبعدين ناخد الخلطة ونضعها على الجلاش على الوجه ونضع الفلفل الاخضر والزيتون والجبنة وبعدين نضع شوية زعتر كمان وممكن نضع شطة دى حسب الحاجةوبعدين ندفى الفرن ونضع الصينية فى الفرن حتى الاستواءوبالهنا والشفا ارجوا الرد على هذة الوصفة وبجد وصفة سهلة جدااا وفعلا جميلة جدا
الإثنين ديسمبر 10, 2018 11:58 am من طرف احمد خليل الجميل
» شرح كامل لمنهج اللغة العربية
الأربعاء أكتوبر 03, 2018 3:44 pm من طرف احمد خليل الجميل
» كيفية إحياء ليلة النصف من شعبان
السبت مايو 21, 2016 4:17 am من طرف ارتواء نبض
» اليوم العالمي للمرأة
الأربعاء مارس 09, 2016 1:03 am من طرف ارتواء نبض
» همسة إيمانية لفضيلة الشيخ فوزي محمد أبوزيد
الأحد ديسمبر 13, 2015 12:59 pm من طرف ارتواء نبض
» ما حكم ضرب الأطفال
الأحد نوفمبر 22, 2015 5:05 pm من طرف ارتواء نبض
» درس نموذجى
الأربعاء أكتوبر 21, 2015 2:18 pm من طرف سهير عايد رزق
» ورشة عمل كيمياء
الأربعاء أكتوبر 21, 2015 2:14 pm من طرف سهير عايد رزق
» اجتماع موجهىعموم التربية الزراعية
الأربعاء أكتوبر 21, 2015 2:07 pm من طرف سهير عايد رزق