السندوتشات دي طريقتها جديييييده خالص
بتتعمل بشرائح الديك الرومى
لكن نظرا للحاله الاقتصاديه
فانا بعملها بلانشون او قشطه فراخ و دي صورته
متوفر في اي سوبرماركت في قسم الجبن و رخيص
ندخل في التفاصيل بقي و المقادير
جبنه موتزاريلا
طماطم شرائح
مشروم
قشطه فراخ او لانشون ديك رومي
ملح و فلفل و معلقه سكر لتحمير البصل
مايونيز
مسطرده و كاتشاب اختياري
و بصل جوانح و معلقه سمنه لتحميره
و عيش فينو طبعا
نبتدي نقطع البصل شرايح او جوانح يعني و نحط معاه و هنا السر بقي في طعم البصل الخطييير
معلقه سكر
بتدي البصل لون غامق بسرعه و تسكره
نحمر البصل و لازم في حاجه تيفال لغايه ما يغمق لونه و بعدين ضيفي المشروم
و لازم المشروم يكون مغسول من المواد الحافظه
انا مش مسؤوله عن اللي حيحصل
كده الحشوه جاهزه عندنا
.......بصي يا ستي حتخدي شريحتين لانشون علي بعض و تحطيهم في نفس الصينيه اللي حمرتي فيها البصل بالشكل ده
و عليهم معلقه كبيره من الحشوه بتاعتنا و شويه جبنه موتزاريلا و نغطي الصينيه و توطي النار خالص دقيقتين بس
مسافه ما تشخطي في واحد من ولادك مثلا
زيي كده
و تشيلي الغطاء حتبقي بالشكل ده و ريحتها تهبل
تكوني محضره الفينو و عامله الصوص (هو ممكن مايونيز بس بس انا بحط مايونيز علي معلقه كاتشاب علي معلقه مسطرده )
عشان نقلل السعرات الحراريه
و ترصي الطماطم و ناخد الانشون بالخلطه و الجبنه كده حته واحده و نحطه في الساندويتش
و ادعييييلي
علي فكره يا جماعه انا بعملها غداء
و بما اني عامله ريجيم
فبقولكم انها مالهاش اي علاقه بالريجيم و علشان كده بعملها وجبه بس تجنن ولله و لا السندوتشات الجاهزه اللي مابتبقيش عارفه مكوناتها
انا طولت عليكم بس قلتلكم بالتفصيييل الممل و لو في اي استفسار انا تحت امركم
بتتعمل بشرائح الديك الرومى
لكن نظرا للحاله الاقتصاديه
فانا بعملها بلانشون او قشطه فراخ و دي صورته
متوفر في اي سوبرماركت في قسم الجبن و رخيص
ندخل في التفاصيل بقي و المقادير
جبنه موتزاريلا
طماطم شرائح
مشروم
قشطه فراخ او لانشون ديك رومي
ملح و فلفل و معلقه سكر لتحمير البصل
مايونيز
مسطرده و كاتشاب اختياري
و بصل جوانح و معلقه سمنه لتحميره
و عيش فينو طبعا
نبتدي نقطع البصل شرايح او جوانح يعني و نحط معاه و هنا السر بقي في طعم البصل الخطييير
معلقه سكر
بتدي البصل لون غامق بسرعه و تسكره
نحمر البصل و لازم في حاجه تيفال لغايه ما يغمق لونه و بعدين ضيفي المشروم
و لازم المشروم يكون مغسول من المواد الحافظه
انا مش مسؤوله عن اللي حيحصل
كده الحشوه جاهزه عندنا
.......بصي يا ستي حتخدي شريحتين لانشون علي بعض و تحطيهم في نفس الصينيه اللي حمرتي فيها البصل بالشكل ده
و عليهم معلقه كبيره من الحشوه بتاعتنا و شويه جبنه موتزاريلا و نغطي الصينيه و توطي النار خالص دقيقتين بس
مسافه ما تشخطي في واحد من ولادك مثلا
زيي كده
و تشيلي الغطاء حتبقي بالشكل ده و ريحتها تهبل
تكوني محضره الفينو و عامله الصوص (هو ممكن مايونيز بس بس انا بحط مايونيز علي معلقه كاتشاب علي معلقه مسطرده )
عشان نقلل السعرات الحراريه
و ترصي الطماطم و ناخد الانشون بالخلطه و الجبنه كده حته واحده و نحطه في الساندويتش
و ادعييييلي
علي فكره يا جماعه انا بعملها غداء
و بما اني عامله ريجيم
فبقولكم انها مالهاش اي علاقه بالريجيم و علشان كده بعملها وجبه بس تجنن ولله و لا السندوتشات الجاهزه اللي مابتبقيش عارفه مكوناتها
انا طولت عليكم بس قلتلكم بالتفصيييل الممل و لو في اي استفسار انا تحت امركم
الإثنين ديسمبر 10, 2018 11:58 am من طرف احمد خليل الجميل
» شرح كامل لمنهج اللغة العربية
الأربعاء أكتوبر 03, 2018 3:44 pm من طرف احمد خليل الجميل
» كيفية إحياء ليلة النصف من شعبان
السبت مايو 21, 2016 4:17 am من طرف ارتواء نبض
» اليوم العالمي للمرأة
الأربعاء مارس 09, 2016 1:03 am من طرف ارتواء نبض
» همسة إيمانية لفضيلة الشيخ فوزي محمد أبوزيد
الأحد ديسمبر 13, 2015 12:59 pm من طرف ارتواء نبض
» ما حكم ضرب الأطفال
الأحد نوفمبر 22, 2015 5:05 pm من طرف ارتواء نبض
» درس نموذجى
الأربعاء أكتوبر 21, 2015 2:18 pm من طرف سهير عايد رزق
» ورشة عمل كيمياء
الأربعاء أكتوبر 21, 2015 2:14 pm من طرف سهير عايد رزق
» اجتماع موجهىعموم التربية الزراعية
الأربعاء أكتوبر 21, 2015 2:07 pm من طرف سهير عايد رزق