تورتة (( الميل في )) الفاخره فى 5 دقائق فقط... للمستعجلات..
أخواتى
دى طريقهسهله و سريعه لتورتة الميل في ...
بس طبقات (( الميل في جاهزه ))..مش أنا اللىعاملاها.
الطريقه دىبتنفع جدا لو عندك ضيوف أو مناسبه و مستعجله و عايزه تقدمى حاجه من ايديكى بتعمليهاحتى قبل ما الناس ييجوا بساعه أو ساعتين
فى خلال 5-10 دقائق بيبقى عندك تورته فاخره .. زي الجاهزه بالظبط و أحلىكمان.
حتجيبى:
1-الرقائق جاهزه من السوبر
ماركت ( أنا بجيب نوع حلو خالص أسمه الطحان ..معمول بالزبد الطبيعى ) .
2-بودرة كاسترد جاهزه برضهأى
نوع..بس النوع الأماراتى ده كويس أوى ..
3-لبن
4- سكر حسبالمذاق
5- فانيليا
6-لوز مكسر أو بندقمكسر
7- سكر بودره للتزيين .
الطريقه :
1-حتعملى الكسترد حسب الأرشادات و لاتجعليه مبالغ فى كثافته ..يعنى متوسط الكثافه و طعم السكر يكون واضحشويه.
2- اتركيهيبرد شويه ..خدى بالك لما
يبرد حيتقل عنالأول.
3-ضعى الطبقه الأولى من ( الميل في ) وفوقها طبقه كثيفه من الكسترد الدافىء.
4-ضعى الطبقه الثانيه من ( الميل في ) وفوقها طبقه كثيفه من الكاسترد .
5- ضعىالطبقه الثالثه من الميل في و فوقها سكر بودره.
6- ادهنى الجوانب بطبقه سميكه من الكستردو الصقى عليها اللوز المكسر دائريا.
7- رشى سكر بودره تانى علىالوجه.
8- ممكن تكتفى بهذا القدر من التزيين وممكن تقطعى بعض الفواكه ..بس تكون كميتها بسيطه علشان السكر البودره لازميظهر.
9- تترك فى الثلاجه ساعه أو ساعتين ..
و ده الشكلالنهائى
و ممكن برضو ترشى شوية لوز مكسر على الوجه حسبالرغبه.
مفيش أسهلو لا أسرع من كده
و بصراحه فى منتهى الفخامه و تكلفتها قليله .
حازت علىأعجاب الضيوف بفظاعه ...لحسوا الأطباقهههههههههههههههههههههههههه
و الله التورته أتعملت أسرع وأسهل من كتابة الموضوع ده و تنزيل الصور
دى طريقهسهله و سريعه لتورتة الميل في ...
بس طبقات (( الميل في جاهزه ))..مش أنا اللىعاملاها.
الطريقه دىبتنفع جدا لو عندك ضيوف أو مناسبه و مستعجله و عايزه تقدمى حاجه من ايديكى بتعمليهاحتى قبل ما الناس ييجوا بساعه أو ساعتين
فى خلال 5-10 دقائق بيبقى عندك تورته فاخره .. زي الجاهزه بالظبط و أحلىكمان.
حتجيبى:
1-الرقائق جاهزه من السوبر
ماركت ( أنا بجيب نوع حلو خالص أسمه الطحان ..معمول بالزبد الطبيعى ) .
2-بودرة كاسترد جاهزه برضهأى
نوع..بس النوع الأماراتى ده كويس أوى ..
3-لبن
4- سكر حسبالمذاق
5- فانيليا
6-لوز مكسر أو بندقمكسر
7- سكر بودره للتزيين .
الطريقه :
1-حتعملى الكسترد حسب الأرشادات و لاتجعليه مبالغ فى كثافته ..يعنى متوسط الكثافه و طعم السكر يكون واضحشويه.
2- اتركيهيبرد شويه ..خدى بالك لما
يبرد حيتقل عنالأول.
3-ضعى الطبقه الأولى من ( الميل في ) وفوقها طبقه كثيفه من الكسترد الدافىء.
4-ضعى الطبقه الثانيه من ( الميل في ) وفوقها طبقه كثيفه من الكاسترد .
5- ضعىالطبقه الثالثه من الميل في و فوقها سكر بودره.
6- ادهنى الجوانب بطبقه سميكه من الكستردو الصقى عليها اللوز المكسر دائريا.
7- رشى سكر بودره تانى علىالوجه.
8- ممكن تكتفى بهذا القدر من التزيين وممكن تقطعى بعض الفواكه ..بس تكون كميتها بسيطه علشان السكر البودره لازميظهر.
9- تترك فى الثلاجه ساعه أو ساعتين ..
و ده الشكلالنهائى
و ممكن برضو ترشى شوية لوز مكسر على الوجه حسبالرغبه.
مفيش أسهلو لا أسرع من كده
و بصراحه فى منتهى الفخامه و تكلفتها قليله .
حازت علىأعجاب الضيوف بفظاعه ...لحسوا الأطباقهههههههههههههههههههههههههه
و الله التورته أتعملت أسرع وأسهل من كتابة الموضوع ده و تنزيل الصور
الإثنين ديسمبر 10, 2018 11:58 am من طرف احمد خليل الجميل
» شرح كامل لمنهج اللغة العربية
الأربعاء أكتوبر 03, 2018 3:44 pm من طرف احمد خليل الجميل
» كيفية إحياء ليلة النصف من شعبان
السبت مايو 21, 2016 4:17 am من طرف ارتواء نبض
» اليوم العالمي للمرأة
الأربعاء مارس 09, 2016 1:03 am من طرف ارتواء نبض
» همسة إيمانية لفضيلة الشيخ فوزي محمد أبوزيد
الأحد ديسمبر 13, 2015 12:59 pm من طرف ارتواء نبض
» ما حكم ضرب الأطفال
الأحد نوفمبر 22, 2015 5:05 pm من طرف ارتواء نبض
» درس نموذجى
الأربعاء أكتوبر 21, 2015 2:18 pm من طرف سهير عايد رزق
» ورشة عمل كيمياء
الأربعاء أكتوبر 21, 2015 2:14 pm من طرف سهير عايد رزق
» اجتماع موجهىعموم التربية الزراعية
الأربعاء أكتوبر 21, 2015 2:07 pm من طرف سهير عايد رزق